Onderhoud

We zijn een onderneming die is gespecialiseerd in onderhoud en reiniging van ventilatiesystemen in woonhuizen, scholen, sporthallen, e.d., waar u en uw kinderen dagelijks verblijven. Wij bieden onderhoud voor mechanisch- en gebalanceerde ventilatiesystemen aan.
We reinigen niet alleen de mechanische ventilatie box of warmte terug win installatie, maar ook de kanalen behorende bij de verschillende ventilatiesystemen. Bovendien regelen wij de aan en afvoerventielen ook in.
Ook leveren wij filters voor gebalanceerde ventilatiesystemen (wtw).

Bij een gebalanceerd ventilatiesysteem, ook wel wtw genoemd, is onderhoud erg belangrijk!

In de wtw-unit is het warm en vochtig. Er komt vuil van binnen en buiten in de wtw- unit terecht. De kans dat schimmels ontstaan in de wtw-unit is erg groot! Het advies is ook om eens per half jaar de filters te vervangen en eens in de twee jaar onderhoud te plegen aan de wtw-unit en de ventilatiekanalen te laten reinigen. Na een verbouwing of schilderklus is het zinvol om eerder onderhoud te plegen. Voorkom deze klachten en laat op tijd onderhoud plegen aan uw mechanische ventilatie of wtw unit. Ook voor storingen en reparaties bent u bij ons op het juiste adres.